Gastdocenten

Gastdocenten
Foto Inge klein
Inge Moll
Als begeleider werk ik met mensen en organisaties op een diep ziels- en gevoelsniveau aan (persoonlijke) ontplooiing en vorming. Ik werk oa met Interactieve Zelf-Resonantie (IZR) om jou weer in verbinding te brengen met de delen van jou die zich hebben afgesplitst omdat de pijn te groot was. Zo kunnen de delen weer thuiskomen in jou en kom jij thuis bij je Zelf.
Foto Elja Verheij klein
Elja Verheij
Ik ben gedragswetenschapper (orthopedagoog), coach, inspirator en singer-songwriter. Enorm blij word ik als mensen bewegen naar meer verbinding, een groter bewustzijn, hun talenten en potentieel, en boven alles naar het licht, het leven en de liefde. Met een solide basis aan kennis, werkervaring en levenswijsheid coach en inspireer ik je graag!
Foto Peter
Peter Samwel
Spiritualiteit en religie boeien me al van jongs af aan.
Ik werk al jaren als geestelijk verzorger en consulent levensvragen, oa met Tarot als levensweg. 
In 2014 kwam mijn boek uit ‘Jij in de kinderrij’. Deze basiskennis en invalshoek zijn mijns inziens onmisbaar binnen persoonlijke ontwikkeling. Ik inspireer deelnemers om zich bewust te worden van hoe zij geworden zijn vanuit het gezin van herkomst. En vervolgens kunnen zij ontdekken wie zij als persoon écht zijn. 
dick
Dick Dral
Ik heb verschillende trainingen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling gevolgd.Ik ben begonnen met de School of the Work van Byron Katie. Volgde tweemaal de jaartraining van 365 dagen succesvol en nam deel aan verschillende mannen-jaargroepen.
In mijn relatie met Gemma kwam ik er achter dat ik op diepe lagen kan helen als daar gericht wordt gewerkt. En ik ontdekte mijn eigen intuïtieve gaven. Die zet ik dan ook komend jaar met alle liefde in om anderen deze heling te brengen.