Gemma Dral

Even voorstellen

Hoi,
Ik ben Gemma en ik ben echt mezelf.
Ik ben coach/therapeut in hart en nieren.
Ik kan het gewoon niet laten ;). En ik zal alle kwaliteiten en talenten die ik heb overal en altijd inzetten.

Ik heb veel talenten en hou er niet van om op slechts één daarvan te focussen. Ik zet graag veel van mezelf in. Of dat nu in relaties en vriendschappen is of voor mijn werk.

Coaching

In mijn coaching ben ik puur, helemaal mezelf: zacht, scherp waar nodig, helder, krachtig, liefdevol en praktisch. Daarbij zet ik al mijn levenservaring in om jou te helpen weer in balans te komen. En ik kan je verzekeren dat er niet veel in het leven is dat ik niet zelf heb ervaren;). Ik zeg altijd dat mijn ervaringen in het verleden me tot een goede ervaringsdeskundige maken. Door mijn opleidingen en werkervaring kan ik afstand nemen van wat van mij is. Daarmee kan ik jou vol begrip en compassie begeleiden in pijn en trauma’s.

Ervaring

Mijn professionele achtergrond is net zo divers als mijn talenten ;). Ik begon met werken op mijn 14e. Ik was kassamedewerker, oppas, vakkenvuller, slagersmeisje, receptioniste, secretaresse, personeelsadviseur, HR manager, manager, (organisatie)adviseur, directeur, therapeut en coach.
Ik zat al vanaf mijn tienerjaren in diverse besturen van non-profit organisaties. En ik ben al 30 jaar ondernemer.

Mijn leven

Ik word blij van de natuur en woon in een prachtige omgeving die me veel inspiratie biedt voor coachen, leiden, organiseren, workshops  geven, schilderen, zingen, dichten en delen.
Ik ben gelukkig met mezelf, het leven in verbinding met mijn lief, vrienden en de natuur.