Dankbaarheid

Mijn nieuwe doel is helder en mijn programma voor komend jaar staat. En is de wereld in. Ik voel me diep dankbaar.

De eerste helft van dit jaar was een donker diep zwart gat. Wat een tijd van rauwe rouw, loslaten en helen van mijn depressie was dat!

Deze zomer kwam een keerpunt. Vlak daarvoor ontdekte ik in een sessie voor mezelf dat ik een essentieel deel van mezelf niet had teruggehaald na het “ongeluk” in 2019.

Door dat uit te nodigen in mijn systeem en in mijn fysieke lijf voelde ik een kracht terug stromen.

Gevolg: ik kon voor het eerst sinds jaren weer naar het buitenland voor vakantie. En daarin kreeg ik de nodige lessen te leren. Als een soort test: ben je nu werkelijk in je kracht? Kun je balanceren op de golven van het leven? Voor het eerst sinds vele jaren een hele lange autorit, een slaapplek in de felle zon, zware migraine, de auto die het begaf, etc. Ja! Ik kon beter balanceren!

Het verschil was dat ik die gebeurtenissen kon aankijken en onderzoeken wat er onder mijn reactie (boosheid, verdriet, teleurstelling, onmacht) zat aan pijn en nog niet verwerkt trauma. Door dit echt aan te gaan kon ik dit behoorlijk snel helen.

In de daaropvolgende 2 maanden heelde ik steeds meer delen. Zodat mijn Zelf meer en krachtiger naar voren kwam. De delen die overlevingsstrategieën vertegenwoordigden werden gezien en konden transformeren naar hun oorspronkelijke talent of kracht.

Steeds meer ruimte kreeg dat Zelf en steeds meer kracht mijn talenten en ook andere gaven kwamen nieuw dan wel helderder naar voren.

Ik ben dan ook ontzettend dankbaar voor alles wat er is gebeurd. En vooral ben ik dankbaar voor de mensen die mij de afgelopen jaren gesteund, me liefhadden en me hielpen met de transformatie.

Mijn dank naar mijn Lief, @Dick Dral is groot. Hij zag mij steeds weer, houd van mij zoals ik ben, stelde de juiste vragen waardoor ik kon voelen, doorvoelen en helen. Hij maakte de website en dacht mee. En groeide ook zelf mee. Super veel dank mijn Lief.

Mijn broer Marc van der Krogt, die, hoewel wij een andere taal spreken, steeds weer contact houdt en aansluiting zoekt en in verbinding blijft.

Mijn ouders die zijn vertrokken naar het licht en mij daarin weer zoveel hebben gebracht aan heling.

Mijn therapeut in het ziekenhuis die mij uiteindelijk hielp het trauma van de eerste maanden in 2019 te helen.

Wendela Zijlstra die mij met haar sessies accupuntuur en kinesiologie helpt om mijn eigen stukken te zien en te helen.

Mijn dochter, die haar eigen pad volgt, de zielen gescheiden zoals we hadden voorzien. Ook dit proces van accepteren, loslaten en rouw heeft me veel gebracht.

Mijn vriend Peter Samwel die een fantastische tarotist is, een goede vriend en begeleider. Hij gaf mij inzicht in de levensweg van Tarot en ondersteunde mij in mijn helingsprocessen.

Siets Bakker, die mij uitnodigde mijn talenten in te zetten in haar Systemische Intensive. Omdat zij zag en voelde wat mijn potentie en vooral mijn bijdrage is in deze wereld.

Inge Moll die mij altijd al zag en me steunde in mijn sessies bij haar. En haar kennis nu gaat delen in het nieuwe programma.

Marion van Schagen die met haar cursus Doel- en werelddienst hielp om te voelen en weten wat ik de komende jaren te brengen heb en daar volledig op te vertrouwen.

Mijn nieuwe collega Elja Verheij, die zuiver aanvoelde wat er in mij nog opgelost moest worden om de nieuwe trainingen te kunnen neerzetten. En nu naast mij haar eigen kennis en talenten komt inzetten in mijn nieuwe programma.

En natuurlijk verder alle anderen die mijn leven verrijken.

Dank jullie wel!!!!

Leave a Reply