Spirituele groei van 3D naar 5D

Op 21 maart begon de lente, het was de eerste zonnewende van dit jaar.

Het groen wordt langzaam zichtbaar, wat onder de grond verborgen zat komt boven. De knoppen van de bloemen verschijnen en gaan straks weer open!

Zo ook gaat het in ons mensen….. wat heeft liggen sudderen en broeien van binnen kan naar buiten komen. En dat zal het zeker. 2024 is het jaar van diepe transformatie. Dus ben jij op het pad van bewustzijn en diepe heling dan kom je zeker veel tegen.

Het voordeel van nu is dat alles in de energie er op gericht is om je te ondersteunen in je processen.

De essentie van die diepe transformatie is het overstijgen van je oude patronen en overtuigingen naar een nieuw (licht) bewustzijn. Dat wat ook wel de overgang van 3D naar 5D genoemd wordt.

En dat is een boeiend proces kan ik je vertellen!

Lees verderop mijn ervaring van de herinnering aan wat 5D ook al weer is en vooral hoe het kan zijn als je vanuit die trilling je leven leeft.

De rivier duwen

De afgelopen periode heb ik zelf weer ondervonden hoe het is om vanuit de 3D energie iets te willen creëren. Ik zette een nieuwe training neer op basis van wat ik als mijn nieuwe missie had gekozen. De groepen verschenen en zaten vol. Yesss!! Ik zit op de goede weg, dacht ik. Ik blij, de gasttrainers blij.

We zagen ze echter in een andere dimensie, in een hogere frequentie: 5D.

Er kwamen geen aanmeldingen. Ondanks dat ik vol in het vertrouwen zat dat diegenen die zich aangetrokken voelen tot deze programma’s zich wel zouden melden.

Ik ben weken bezig geweest met het vinden van een brug, een oversteek, heb uiteindelijk mijn trilling verlaagd, werd bewust van nog oude overtuigingen, etc. Niets leek te helpen. Mijn agenda werd leger en leger. Dus ook geen individuele sessies meer.

Mijn eerste reactie was: “Wat nu weer!! Waarom stroomt het niet!”

Tweede reactie: nog harder werken om te manifesteren. Mensen inhuren voor vernieuwen website, folders laten ontwerpen en drukken, zoeken naar plaatsen om te publiceren, schrijven, etc.

Allemaal op een manier die passend is bij een lagere trilling van 3D, aards, verdicht, materie gericht, mentaal of vanuit ego gedreven emoties.

Ondertussen ruimde ik toch weer oude dingen in mezelf op en dat ging eigenlijk erg makkelijk.

Maar…. het leidde tot…. Niets!!!

Toen volgde ik een webinar over het verschil tussen 3D en 5D verbinding met de ziel (of hoger zelf etc)

Meteen ging alles in mij aan. Loslaten Gemma was de boodschap en je trilling omhoog!

Dat deed ik en inderdaad ging dat bijna als vanzelf… wat een opluchting om terug te zijn bij mijn Zelf, in die lichtheid en zachtheid……. En heerlijk om los te kunnen laten!!

Het gevolg: ik liet het over aan het universum. Het plan is er, de plek ook, de energie ook…. We gaan het zien!!

De week erna had ik ineens 5 sessies, onder andere met nieuwe cliënten!!!

Boodschap is duidelijk: duwen van de rivier in het oude adagium en vanuit lagere trilling werkt niet meer voor mij.

Leave a Reply