Sprong in het diepe

In de sprong in het diepe liet ik alle geplande data van de trainingen los. 

Omdat ik geen aanmeldingen kreeg.

Terwijl wij als trainers zagen dat de groepen vol zaten. Hoe kon dat?

Na de Sprong in het Diepe kwam ik mezelf weer tegen op een diepere laag. 

Ik deed een zeer verhelderende sessie bij mijn collega Elvira van Rijn. Zij werkt op basis van de energie van de Tzolkin kaarten. 

Zij trok er 3 voor mij. Zonder dat ik de achtergrond kende kreeg ik van elke kaart 1 woord over de betekenis. Toen ik de kaarten op de grond legde en erbij ging staan werd al snel via mijn lichaam duidelijk dat ik nog 3 oude stukken had te helen: mijn BESTAANSRECHT, mijn GEBOORTERECHT en mijn CREATIE-RECHT. 

Ik heb ze volledig en op heel veel lagen in beheer kunnen nemen. En toen zag ik ineens ook waar de pijn zat. 

Kaart 1: BESTAANSRECHT.

Ik wilde niet nog een leven op aarde. Maar kreeg de opdracht om mijn mensveranderende kwaliteiten in te zetten in deze bijzondere en hectische tijden op aarde. Ik heb deze opdracht aanvaard, maar me er tegelijkertijd (wegens gebrek aan veiligheid in mijn kindertijd) tegen verzet. Dat verzet kwam de laatste jaren steeds meer naar voren. Maar ja, dat verzet had dus geen zin. Anders hadden ze me in 2019 wel opgehaald.

Kaart 2: GEBOORTERECHT

Ten aanzien van mijn Geboorterecht had ik toch nog wat werk te doen op lagen die nu zichtbaar werden. 

Mijn moeder wilde geen kinderen en toch werd ze na haar trouwen meteen zwanger van mij.

Dat heeft ze mij altijd nagedragen, dat ik haar het leven wat ze had gewenst heb ontnomen. Het ging natuurlijk niet om mij maar om haar eigen verwachtingen en pijn. Ik had al veel aan dit deel gewerkt en nu mocht ik ook op de diepe laag van mijn Zelf de keuze maken om haar te vergeven.. dat heb ik gedaan en dat luchtte met weer op. 

Daarna kon ik mijn vader bedanken dat hij mij naar aarde had gehaald ;).

En ik mocht mezelf vergeven dat ik dit niet eerder had gezien. 

Mijn lichaam en persoonlijkheid mocht ik bedanken dat deze beschikbaar zijn voor het werk dat ik hier te doen heb vanuit mijn ziels-perspectief. 

De derde kaart ging over CREATIE-RECHT. Dat is al jaren een worsteling in mijn leven: creatie. 

Ik voelde daar altijd belemmering op en vaak blokkeerde de stroom. Dat ik iets nieuws opstartte maar dat het altijd weer onderweg ergens blokkeerde. Het lukte allen als ik samen met anderen werkte. Dus eigenlijk mee liftte op hun creatie-recht. 

Toen ik mij verbond met de energie van de kaart kwamen er tranen van diep verdriet en gemis. 

Mijn buik deed pijn en ik besefte dat ik dit gemis de laatste jaren duidelijk gevoeld heb, maar niet wiest hoe en wat en al helemaal niet waarom. Ik kon nu mijn creatierecht op eisen en inladen in mijn lichaam. 

Aan het einde van de sessie voelde ik me vervuld en had weer vertrouwen in mezelf in in de steun van het universum. 

De dagen daarna had ik veel fysieke pijn in mijn rug en buik. Ik voelde dat het de nawerking van de sessie was. En ineens zag ik ook daar weer licht in: mijn psoas spier (de gevoelsspier diep in het bekken) was aan het ontspannen!!

Voor nu mag, of eigenlijk moet, ik alles in kleine stapjes doen, zodat ik volledig uitgelijnd ben op de nieuwe energie, de energie waar we dit jaar op varen: diepe transformatie brengen en stroming in nieuwe dingen neerzetten. Zodat ik kan creëren wat de bedoeling is. Niet voor mezelf maar voor het vervullen van mijn opdracht: mensen bewust maken van hun trauma’s en hun eigen helingsvermogen daarbij, 

En daar kan ik me nu weer volledig voor inzetten. 

Leave a Reply