Voorbereiding op Het vrouwelijk Midden

De laatste tijd gebeurde er van alles fysiek bij mij. Ik was wat warrig, kon niet goed gronden, was misselijk, wiebelig. Zelfs mijn ogen deden vreemd, konden niet goed focussen. 

Ik dacht dat het door de intense transformatie energie kwam die we nu met zijn allen beleven. Dat klopte ….. en er was ook nog iets anders. Toen ik een acupunctuur-sessie deed ontdekte ik wat er nog meer was. Ik was aan het ontdekken dat er weer een nieuw energieveld van mij beschikbaar was. Het was tijd om het in te laden. 

De aanleiding? Ik heb 3 nieuwe workshops neer gezet. En zoals gewoonlijk mag ik dan ook het nodige werk aan en in mezelf doen. Zodat ik de onderwerpen van de workshop dan wel training, voor zover dat nodig is, in mezelf helder heb en daar waar nodig nog dingen heb geheeld. Zodat ik het juiste veld neer kan zetten en ik alle informatie, die nodig is om te delen en te helen, beschikbaar heb. Boeiend wat er weer gebeurt. Ik had het alleen niet meteen door…. ;).

Ten eerste waren er nog oude pijnstukjes die aandacht nodig hadden. Dus daar mocht ik bij stilstaan en de pijn en emoties die erbij hoorden doorvoelen. Omdat ik dat al een tijdje doe ging het eigenlijk vrij gemakkelijk.

Vervolgens ging het over helemaal in mijn centrum zijn. Tja… ik ga een training het vrouwelijk midden geven. Dan is het natuurlijk wel goed als ik zelf ook helemaal in mijn vrouwelijk midden aanwezig ben ;).

Nu heb ik een heel nieuwe energielaag van mezelf in geladen, zie ik nieuwe lagen bij mezelf en ook bij anderen. En ik kan bij een nieuwe laag van “IK Ben”. Dat zijn, waarvan ik dacht dat het actief gedaan moest worden… ik hoefde niet meer te doen maar te zijn. Voor mij betekende dat tot vorige week nog steeds dat ik actief iets moest doen. Hahahaha.

Nu, na 3 sessies op dit thema, voel ik mijn bekken én mijn benen en voeten. Ik ben weer geaard vanuit mijn hele lijf, mijn hele zijn! Nu even bijkomen en dan volgende week de eerste training Het vrouwelijk Midden!! Heb er zin in!

Wat een leerzame ervaring weer. Ik kan nu gewoon aanwezig zijn in het moment zonder iets te hoeven doen. En dat is heel goed voor mijn werk: gewoon aanwezig zijn en de ander 
laten ervaren. Af en toe een vraag, een inzicht delen en dat is het misschien wel. 

Ik ga het ervaren de komende tijd in mijn nieuwe workshops en training!

Leave a Reply