Gemma's intensive

Gemma’s intensive

Een programma voor jou als coach als je:

  • al werkt met en vanuit bewustzijn
  • met je cliënten diepere lagen wilt bereiken
  • je cliënten wilt begeleiden in heling van trauma (diep , jong en oud)
  • transformatieprocessen wilt begeleiding die leiden tot werkelijke heling en daarmee verandering van gedrag en ervaringen
  • je toolkit wilt uitbreiden met meer van je Zelf, dus je intuïtie en helder-weten, helder-voelen vol vertrouwen inzetten
Hoe en wat

Een intensive

  • omdat jij ook de diepte van je eigen stukken (trauma’s) in gaat en deze gaat helen
  • om je kennis, inzicht en ervaring met trauma te vergroten
  • omdat wat je in jezelf gezien en ervaren hebt, makkelijker door te geven is
  • omdat ik je uitnodig om al je gaven en zintuigen vol vertrouwen in te zetten in je werk!

Elk blok bestaat uit 2,5 dag. We beginnen met aankomen en delen. De tweede dag is er een gastdocent die je laat ervaren wat er meer aan kennis en mogelijkheden is. Gastdocenten: Elja Verheij, Inge Moll, Peter Samwel.

De derde dag is er vooral ruimte voor je eigen processen die in de eerste dagen zijn aangeraakt. Ik zorg voor de begeleiding en toelichting daar waar nodig. Zodat ook deze dag bijdraagt aan je eigen ontwikkeling als mens en als coach.

Resultaat

In 10 dagen naar heling van je eigen openliggende thema’s. Terwijl je werkt aan jezelf krijg je verschillende manieren, methodieken en ervaringen om in je eigen praktijk toe te passen.

We houden nog een terugkomdag als intervisie.

Ik meld mij aan!

Kennismaken

Als je je aanmeld krijg je een online intakegesprek. Als we samen besluiten dat dit programma bij jou past ga je meedoen aan de introductie (halve dag).

Praktisch

Data
We creëren 2 groepen: een in het voorjaar en een in het najaar.
Ik kies voor het werken in de stroom. Dat betekent dat we tijdens de introductie samen met de deelnemers de data voor de blokken vaststellen. Zo zal het voor iedereen kloppend zijn.

Plaats: mijn praktijkruimte Klingelbeekseweg 116 in Oosterbeek

Wat krijg je: 10 dagen heling, toolkit uitbreiden, inzichten, delen en groeien, meerdere trainers, alle dagen koffie/thee, fruit, vegetarische/biologische lunch.

Investering: € 4995 excl BTW. Bij aanmelding betaal je 10% om je plaats te verzekeren. De rest betaal je in één keer, of desgewenst in 4 termijnen.

Ja ik meld mij aan!