Je eigen vorm zijn

Je eigen vorm zijn

Wie ben jij als coach? Je instrument, methode, kennis of jij in alles wat je bent?

Vroeg of laat kom je er achter dat al de methoden en technieken interessant zijn en tot op zekere hoogte prima werken. Maar je voelt dat er mee kan zijn. Namelijk jouw eigen vorm, vanuit wie jij ten diepste bent.

Ik heb echt de meerwaarde daarvan ervaren toen ik na vele jaren ervaring en werken aan mijzelf, voelde dat ik de vorm was. Het voelde zo kloppend en van mij! Mijn sessies werken voor mij moeiteloos en brengen mijn cliënten en cursisten op diepe lagen van inzicht en heling.

Dat gun ik jou ook!!

Herken jij dat verlangen naar jezelf zijn en alles van jou als het instrument van coaching kunnen inzetten? Is dit voor jou hét moment? Dan nodig ik je van harte uit!

In deze intensive neem ik je mee naar jezelf, je diepste verborgen talenten en je hele delen. Van daaruit ook naar dat wat nog gezien en doorvoeld kan worden om er voor te zorgen dat jij leidend bent.

Hoe mooi is het als je helemaal je eigen vorm vindt, je eigen vorm gaat zijn? Jouw vorm gemaakt vanuit jouw eigen levenservaring, jouw verbinding met jezelf, je kwaliteit van aanwezigheid en jouw weten. En dat dan al je kennis en methodieken lekker in je achterzak zitten, waar je uit kunt pakken als je meer nodig hebt.

Mijn ervaring: zo wordt het nog leuker en makkelijker om te leven en werken!

Ik neem je vanaf september graag mee in deze korte intensieve training. In 4 blokken (8 dagen) ga je de diepte van je eigen stukken in en gaat deze aan. En geloof me, die zijn er nog en die vragen al aandacht!

Door met je eigen stukken te werken vergroot je je praktische kennis, inzicht en ervaring met trauma en heling. Dat wordt als vanzelf opgeslagen in jouw lichaam, jouw systeem. En dat wordt dan onderdeel van jouw vorm. Onderdeel van deze intensive is ook dat ik je ga uitnodigen om al je gaven en zintuigen vol vertrouwen in te zetten voor jezelf en in je werk!

Getriggerd? Interessant? Of voel je meteen een JA?
Stuur me een mailtje, of plan een intake via deze link. De intake voor deze training is gratis.
Dan spreek/zie ik je snel!

De data van de blokken bepalen we na aanmelding met elkaar.
Startdag is in principe donderdag 19 september 2024.
We werken elke dag van 10 tot 17 uur.

Investering in je zelf: € 2250 voor alle 8 dagen (excl BTW)
Boek je al vóór 30 juli? Dan krijg je € 150 korting.

Plaats: Klingelbeekseweg 67 in Oosterbeek

Leiden, begeleiden vanuit je eigen vorm

We leven in bijzondere tijden. We veranderen als mens. We groeien van een materialistische, persoonlijkheid gestuurde 3D energie naar de stromende bewust levende mens die aanwezig is vanuit een hogere frequentie: 5D.

Daar hoort bij dat het tijd is om als begeleider je eigen trilling in te gaan zetten in je werk. En hoe fijn zal het zijn om helemaal je Zelf te zijn en in te brengen in je leiden, begeleiden!

Wanneer je dat gaat doen kom je er achter dat al de methoden en technieken die je geleerd hebt, vooral gericht zijn op persoonlijkheid. Die instrumenten zijn lange tijd heel zinvol geweest en misschien tot op zekere nog in situaties in te zetten. Maar jij weet al dat er meer is en kan zijn. Namelijk jouw eigen vorm, vanuit wie jij ten diepste bent.

Ik heb echt de meerwaarde daarvan ervaren toen ik na vele jaren voelde dat ik zelf de vorm ben. Het voelde zo kloppend en van mij! Zo kan ik veel wezenlijker bijdragen aan de nieuwe wereld van bewust zijn. Mijn sessies werken voor mij nu moeiteloos en brengen mijn cliënten en cursisten op diepe lagen van inzicht en heling. Zodat ook zij mee kunnen groeien naar de nieuwe energie.

Dat gun ik jou ook, sterker nog: ik nodig je van harte uit om dit aan te gaan!

Ben jij ook toe aan het inzetten van je wezenlijke zelf? Doe dan mee aan de training ‘Je eigen vorm’.

In deze intensieve training neem ik je mee naar jezelf, je diepste verborgen talenten en je hele delen. Van daaruit ook naar dat wat nog gezien en doorvoeld kan worden om er voor te zorgen dat jij leidend bent.

Hoe mooi is het als je helemaal je eigen vorm vindt, je eigen vorm gaat zijn? Jouw vorm gemaakt vanuit jouw eigen levenservaring, jouw verbinding met jezelf, je kwaliteit van aanwezigheid en jouw weten. En dat dan al je kennis en methodieken lekker in je achterzak zitten, waar je uit kunt pakken als je meer nodig hebt.

Mijn ervaring: zo wordt het nog leuker en makkelijker om te leven en werken!

Ik wil graag starten in september. In 4 blokken (8 dagen) ga je de diepte van je eigen stukken in en gaat deze aan. En geloof me, die zijn er nog en die vragen al aandacht!

Door met je eigen stukken te werken vergroot je je praktische kennis, inzicht en ervaring met trauma en heling. Dat wordt als vanzelf opgeslagen in jouw lichaam, jouw systeem. En dat wordt dan onderdeel van jouw vorm.

In deze training is ook dat ik je ga uitnodigen die nieuwe frequentie van jezelf te omarmen en delen. Om al je gaven en zintuigen vol vertrouwen in te zetten voor jezelf en in je werk! Zodat jij kunt bijdragen aan een mooiere wereld waarin samen de toon voert in plaats van de ego-ik.

Getriggerd? Interessant?
Voel je meteen een JA?
Stuur me een mailtje of plan een intake via deze link.

De data van de blokken bepalen we na aanmelding met elkaar.
Startdag is in principe donderdag 19 september 2024.
We werken elke dag van 10 tot 17 uur.

Investering in je eigen vorm: € 2250 voor alle 8 dagen (excl BTW)
Boek je al vóór 30 juli? Dan krijg je € 150 korting.

Kleine groep (max 10 deelnemers)

Plaats: Klingelbeekseweg 67 in Oosterbeek