Moment geduld

Leren
 

Leren om bewust te leven

Ik heb veel ervaring met het begeleiden van anderen. Ik doe dit met steeds meer liefde en verbondenheid. 
Mijn eigen ontwikkeling, mijn eigen ervaring en bewustwording en mijn eigen ontdekkingen, zijn vaak inspiratie voor nieuwe manieren van begeleiden. 

 

 

Het is zó nodig in deze tijd dat je  begeleiding krijgt om bewuster te gaan leven. En vanuit bewustzijn leert om je eigen pijn, trauma's etc te helen. Want als je trauma's heelt, of ze nu klein of groot zijn, heeft dit een groot effect op je gedrag en ervaring van het leven. En je hoeft daarna niet hard te werken om te veranderen! De verandering gaat vanzelf! 

Het leren helen is mijn doel voor de komende jaren. Zodat steeds meer mensen kunnen leven vanuit hun Zelf, leven in verbinding met vertrouwen op je Zelf. Weten wat klopt voor jou in het leven. Maakt keuzes makkelijker, maakt in verbinding blijven makkelijker, zowel met je zelf als met anderen. 

In alle trainingen komen in ieder geval de volgende onderwerpen naar voren:

  • energie hoe werkt het
  • energie hoe neem je dat waar
  • het lichaam als informatiebron (op diepere lagen)
  • heling wat is het
  • heling hoe bereik je het
  • opstellingen en heling
  • buiten de mind om….. werken met klank en talen

 

Een dag met Gemma

Wil je eerst kennismaken met mij en mijn manier van werken? Dan is Een dag met Gemma een prachtige manier.

 

Leer jezelf helen

Wil je echt de diepte in en je zelf op meerdere lagen helen en de lessen mee nemen voor de rest van je leven? Dan nodig ik je van harte uit om mee te doen aan de jaartraining Leer je Zelf Helen.

Gemma's Intensive

Ben je coach en wil je anderen op diepere lagen begeleiden om zichzelf te helen? Dan draag ik met liefde mijn kennis en ervaring aan jou over. In Gemma's Intensive ga je zelf aan het werk met verschillende technieken en werk je aan je eigen thema's. Zo voeg je vanzelf meer tools aan je toolkit als coach toe. 


Op de betreffende pagina's vind je meer informatie.