wat nodig is

Ruimte om scherp te krijgen

Ik bied je ruimte

Ik kijk vanuit een holistische visie naar iemand: lichaam, emoties, geest en ziel zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. En met name voor dat laatste deel van jezelf geldt:

De ziel schreeuwt niet, de ziel fluistert

Om je evenwicht terug te vinden, lichaam geest en ziel weer te verbinden, is het nodig om ook je ziel te kunnen horen. En je kunt je ziel alleen horen én verstaan als je stilstaat en voelt. In je lijf.

Je lichaam is de weg en de taal voor alles wat aandacht vraagt

Ik ben er om je daarin te steunen. Met mijn energie bied ik je ruimte.
Indien nodig zet ik mijn heldere intuïtie in. Daarmee kan ik goed afstemmen op de vele lagen waaruit jij als mens bestaat. En die lagen, waar jij je mogelijk niet bewust van bent, zijn meestal van wezenlijke invloed op je handelen, je ervaringen en je emoties.
Wil je echt jezelf worden, dan is het nodig om daar zicht op te krijgen. En die lagen worden voor jou duidelijk voelbaar als je bij mij bent.

En wanneer die lagen voelbaar worden kun je doorvoelen, inzicht verwerven en helen wat jou niet langer dient. En dat brengt je bij je echte zelf.
Je bent Echt als je alles in jezelf accepteert, licht en schaduw, blijheid en angst etc. en dat allemaal ook leeft.

Ik hou niet van slachtofferschap, omdat het je niets anders brengt dan negativiteit. Als je dat wilt, help ik je om zelf weer verantwoordelijkheid te dragen voor al je gedachten, gevoelens en handelen. En ja dat is niet makkelijk zonder schuldgevoel of zwaarte. Maar het kan! Zodat je in je kracht komt en die kracht kunnen gebruiken om meer en meer jezelf te zijn.