Ervaringen

"Gemma werkt vanuit een fijne combinatie van haar gevoel, haar ervaringen, haar hoog sensitiviteit, systemische methodes en spiritueel zien. Ze spreekt meteen uit wat ze voelt dat voor mij op dat moment werkt om te doen. Of ze stoot klanken uit die nodig zijn om me uit mijn gedachten te krijgen en mijn gevoel aan te zetten of wakker te schudden. Ze laat me zelf ingrijpen om zaken die me blokkeren of hinderen in mezelf te veranderen of weg te halen."
Bob, stedenbouwkundige

"Gemma brengt je door haar vragen en aanwezigheid op plekken in jezelf waarvan je niet wist dat ze bestonden. En juist dáár valt veel te leren en is persoonlijke groei (op de meeste diepe lagen) mogelijk. Van een ontmoeting met Gemma wordt je altijd beter."
Siets Bakker, Coach, trainer, fenomenologisch waarnemer, ontwikkelaar van Rake Vragen

“Ik liep tegen grenzen aan bij mijzelf en merkte dat het in de communicatie en effectiviteit stokte naar het team en in het bedrijf. In Gemma vond ik de hulp die ik nodig had. Een oplossing gericht op mij als uniek individu. Door haar begeleiding ging ik inzien dat de weg tussen mijn hoofd en hart goed dicht zat. Zij liet zien waar de sloten zaten, sleutels liet ze mij zelf vinden en de deuren moest ik zelf openzetten.
Dat leidde tot een duurzaam en diep verankerd resultaat.”
Arnold Vrind, directeur P&R Visual merchandising

"Gemma kwam toevallig op mijn pad. Toevallig…? Bijzondere timing! Ik ben al jaren bezig met mijn persoonlijke ontwikkeling en voelde dat ik weer toe was aan een nieuwe stap, er was iets dat me weerhield. Hoewel ik best nuchter ben kan ik niet ontkennen dat wat er gebeurde in de sessies magisch is. Wat een reis! Een ontmoeting van hart tot hart, in verbinding en flow. Het knappe van Gemma vind ik dat ze zakelijkheid combineert met het echte gevoel en de verdieping en kracht vanuit jezelf. Ik ervaar nog meer rust in mezelf, mag écht mezelf zijn. Daardoor neem ik mijn plek in. Voor mij is leven herkennen, erkennen en verkennen: een sessie van Gemma helpt daar zó bij. Daarmee heeft mijn bedrijf Helder Perspectief een sprankelend perspectief! Intens en inspirerend op zielsnivo. Echte aanrader!"
Maartje Ploegmakers, coach bij Helder Perspectief

"Ik heb met Gemma een kort maar krachtig coaching gesprek gedaan tijdens een wandeling in een mooi natuur gebied. Zij is zeer goed in staat d.m.v. van de juiste vragen te stellen en haar intuitie om meteen de kern van het probleem te tackelen.Ze heeft mij daarbij zeer goed geholpen! Ik kan Gemma aanbevelen als een coach met diepgaande kennis van mensen, gedrevenheid en met humor."
Nico Waiboer, LinkedIn trainer en coach

Blogs

Wil je meer lezen van mij? Verhalen, tips, boeken, en wat dies meer zij over bewustzijn?
Kijk dan op mijn blogpagina.
Op de hoogte blijven van ontwikkelingen, nieuwe workshops en trainingen? Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief op: