Moment geduld

 

Ervaringen

"Ik voel me door jou gezien en begrepen. Het voelt veilig bij jou. Jij begrijpt wat trauma is. Mijn patronen en beschermmechanismen zijn behoorlijk intelligent en hardnekkig, er is een stevige begeleider nodig om die te durven doorbreken. Ik heb een coach nodig die mij en mijn verhaal kan ‘dragen’.
Josien, teamcoach

"Gemma werkt vanuit een fijne combinatie van haar gevoel, haar ervaringen, haar hoog sensitiviteit, systemische methodes en spiritueel zien. Ze spreekt meteen uit wat ze voelt dat voor mij op dat moment werkt om te doen. Ze laat me zelf ingrijpen om zaken die me blokkeren of hinderen in mezelf te veranderen of weg te halen."
Bob, stedenbouwkundige

"Gemma brengt je door haar vragen en aanwezigheid op plekken in jezelf waarvan je niet wist dat ze bestonden. En juist dáár valt veel te leren en is persoonlijke groei (op de meeste diepe lagen) mogelijk. Van een ontmoeting met Gemma wordt je altijd beter."
Siets Bakker, Coach, trainer, fenomenologisch waarnemer, ontwikkelaar van Rake Vragen

"Gemma is een heel bijzondere coach: zij werkt op een heel diep niveau met een lichtheid, helderheid en eenvoud die mij enorm hielp om direct tot de kern te komen. Met haar intuïtie zette ze mijn intuïtie verder aan en leerde ze mij te vertrouwen op wat ik voel, denk en zie. Blokkades worden in mum van tijd helder en met haar zachte en heldere begeleiding wordt ook duidelijk hoe deze op te lossen of los te laten, door haar ondersteund met duidelijke handreikingen vanuit systemisch werk en energiewerk. Gemma zet vanuit een breed spectrum in wat er nodig is. Het heeft voor mij diepgaande verandering meegebracht, en mij ook veel handvatten gegeven om verder mee te werken."
Marja Zuiderwijk , Hogeschool Utrecht

"Ik ervaar Gemma als medemenselijk, nabij en liefdevol, ik voel mij gesteund en gezien en ik heb echt ervaren dat we samen aan het werk waren zodat ik een meer heel mens kan worden, om vanuit daar mijzelf beter in de wereld te kunnen zetten. Dat was een ontzettend mooie ervaring waar ik heel dankbaar voor ben!"
Josine

"Gemma kwam toevallig op mijn pad. Toevallig…? Bijzondere timing! Ik ben al jaren bezig met mijn persoonlijke ontwikkeling en voelde dat ik weer toe was aan een nieuwe stap, er was iets dat me weerhield. Hoewel ik best nuchter ben kan ik niet ontkennen dat wat er gebeurde in de sessies magisch is. Wat een reis! Een ontmoeting van hart tot hart, in verbinding en flow. Het knappe van Gemma vind ik dat ze zakelijkheid combineert met het echte gevoel en de verdieping en kracht vanuit jezelf. Gemma is een echte aanrader!"
Maartje Ploegmakers, coach bij Helder Perspectief


Blogs

Wil je meer lezen van mij? Verhalen, tips, boeken, en wat dies meer zij over bewustzijn?
Kijk dan op mijn blogpagina.
Op de hoogte blijven van ontwikkelingen, nieuwe workshops en trainingen? Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief op: